PDA

View Full Version : wireframe logo


JoeDieBestie
01-16-2004, 07:28 AM
hi,
somedays ago, i have saw somewhere a tutorial about making wireframed 3d logos (not only with simple wireframe texture), i dont know anymore where i did it.

anyone can help out?

fufanu
01-23-2004, 05:50 AM
"wire" checkbox in the material or "Force wireframe" in the render scene dialog. You could also use a texture called "edgemap" from http://www.snotmonster.com./

bullethead
02-03-2004, 05:12 PM
I noticed these plugins are for max 4...will they work with 5?

fufanu
02-03-2004, 05:30 PM
yep, they all should work fine with max5 :)

bullethead
02-03-2004, 07:31 PM
Awesome...cause ive been looking for a plugin like edgemap for awhile now. Time to have some fun:beer:

CGTalk Moderation
01-17-2006, 05:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.