PDA

View Full Version : Upgrade to XP...Tool palettes don't hold position...


kenmac
01-11-2004, 03:38 AM
Just upgraded to XP Pro….Tool palettes don’t hold the position when you restart Modeler and Layout…Any ideas???
Thanks..

kenmac
01-11-2004, 01:26 PM
I should say that they don't remember placement.

samartin
01-11-2004, 01:45 PM
hmmmm you mean like the info window/poly stats etc... I've had no problems with them remembering where they were last open with XP Pro...

However my work machine is 2K and running in dual screen mode I cannot save window positions on the secondary monitor if I run independent resolutions. Are you running dual screens ???

thx1138
01-11-2004, 02:13 PM
Do you have NVidia drivers with the nView Desktop Manager enabled ? That seems to be the reason for me why for instance my Numeric and Statistics panel don't remember placement. Then again, I have a Dual Screen setup so could be because of that also.

-Grtz

kenmac
01-11-2004, 03:38 PM
Yup...I am also using dual monitors.

CGTalk Moderation
01-17-2006, 03:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.