PDA

View Full Version : selecting pieces of multiple layers at the same time


campy22
01-03-2004, 06:58 PM
does anyone know how to do that?
i mean..
i have several layers.
i want tomove just one portion of ALL layers at the same time.
but , each time i try , i either move only the layer on which i am , or the whole of the layer, and not the selected portion
what i want , is to be able to creat a selection, and move that portion around , IN ALL THE LINKED LAYERS AT THE SAME TIME.
is that possible?
Campy22

halo
01-03-2004, 10:18 PM
nope...:(

save the selection and use transform...then reload the selection on a different layer and use crtl shift t to transform again.

pain in the arse aint it....feel free to nag adobe in their photoshop request forum

campy22
01-04-2004, 02:27 AM
lol
yeah, it really is a pain !
Thanks though..
i'll stop looking for that nonexisting item then!!!
:p

Campy22

TheWriter
01-06-2004, 06:24 AM
I have been waiting for ps to fix this for a long time.... gfl..

Sometimes I swear they got 3dsmax coders working at adobe..

halo
01-06-2004, 10:57 AM
well its not quite that bad...but yes, there are some fundamentals which adobe seems to skirt around each upgrade...

complain at adobe...do your bit...they have been known to listen

theres a feature request forum at adobe :)

CGTalk Moderation
01-17-2006, 01:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.