PDA

View Full Version : how do i model in cinema 4d


geoexeo246
12-23-2003, 02:57 AM
:bounce: i have no clue how to use it

Geespot
12-25-2003, 11:44 PM
wrong forum :beer:
try the dedicated Cinema4D forum

but to your question, read the manual (it has the best manual of any software I have ever seen) and try the tutorials on the maxon site

CGTalk Moderation
01-16-2006, 11:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.