PDA

View Full Version : .tga files


kotter
12-17-2003, 03:34 PM
hey guys!

I'm making some textures for the .md3 format where I whant to use alpha channels. I'm supposed to save the textures as a .tga file, but when I try to do that it says that I need to save as a copy, and I cant save the alpha channel...

I'm pretty sure tga supports alpha channels, so maybe someone can help me out?

Hari
12-17-2003, 05:12 PM
there is a bug in PS 7.0 that doesnt save the alphas into the .tga file...just grab the 7.01 update and u shud be fine

kotter
12-17-2003, 06:24 PM
Thanx alot Hari, you might just have saved my day ;)

CGTalk Moderation
01-16-2006, 11:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.