PDA

View Full Version : Help (spline Modeling in 3D MAX R3)


xnod
06-17-2002, 10:33 PM
I feel kind of stupid here, But I am not familiar with 3D Studio Max
I have modeled in MAYA before, But of course I took classes for
Maya. The problem is that I am trying to spline model from prints.
I for some reason do not have any help files for my software.
I cant seem to get my cropped prints to show up on my set planes in 3D max. What am I missing here.

SORRY SO STUPID!!!:scream: :scream: :scream:

genesis max
06-18-2002, 12:00 AM
Go to material editor end press that blue box buton ( show map in viewport ).

xnod
06-18-2002, 02:14 PM
Hey thanks for the info. It wasnt 5 minutes after I posted this
and I figured it out.

CGTalk Moderation
01-13-2006, 08:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.