PDA

View Full Version : cloningtool for layout


wozzyke
12-07-2003, 03:30 PM
Is there somewhere a plugin on the web for layout that does the same as radial array does in modeler?
I want to clone a lot of lights in a radial way and have no idea how to that in layout.

I need to have 12 lights in a circle (360 degrees) and the lights need to be positioned on equal angles from each other, which is exactly what you can do with radial array.

Someone who knows something like that, or who knows a way to do it manually??

wozz

HowardM
12-07-2003, 03:49 PM
use luxigons!

Lukes
12-07-2003, 03:50 PM
Read this and amend...

http://www.newtek.com/products/lightwave/tutorials/rendering/globalillumination_skydome/globalillumination_skydome.html

Lukes
12-07-2003, 04:02 PM
oops sorry, wrong link, thought it was the luxigons tut...

Lukes
12-07-2003, 04:05 PM
try this ..

http://www.andynicholas.com/thezone/index.php?area=showitem&fromarea=art&article=0

wozzyke
12-07-2003, 07:04 PM
thanks for the link and I tried it, but it looks like LW hasnt installed the luxigons plugin on my harddisk. It's not in the folder where it is supposed to be.
I'll have a look on the disk, and I hope I can copy it from there

wozzyke
12-07-2003, 07:16 PM
Originally posted by wozzyke
thanks for the link and I tried it, but it looks like LW hasnt installed the luxigons plugin on my harddisk. It's not in the folder where it is supposed to be.
I'll have a look on the disk, and I hope I can copy it from there

OK it was located in the wrong folder, LW installed it in the wrong folder, I replaced it and it works, thanks man.

I heard about luxigons, but never used them and never knew what they could be used for.
Thanks for helping me out

CGTalk Moderation
01-16-2006, 09:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.