PDA

View Full Version : Xpresso get the Frame Number or Time to Move Object


khanghs
10-23-2012, 01:04 PM
Hi,

I like to move an object on a spline (align to spline) in a loop
if the object comes to the end it should start automaticly from the beginning without keyframing

any ideas?

mazab
10-23-2012, 01:29 PM
Here you go.
The trick lies in using a Modulo either in a math node or a Rangemapper.

mazab
10-23-2012, 01:35 PM
P.S. just because I thought it would look fun and might be usefull - here's the setup with more than one object.

douwe
10-23-2012, 01:41 PM
nice stuff, matthias.

we did this as an exercise in the dutch board.
We stopped when we had 7 ways to do this (http://www.mediafire.com/file/2i7bzobuyw00o1b/douwe-7-ways-to-keep-on-looping-around-a-spline.c4d).


d

CGTalk Moderation
10-23-2012, 01:41 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.