PDA

View Full Version : Softimage Unit & measure distance


kawoo
06-13-2002, 04:44 PM
would somebody please tell me how to measure distance between one object to the other...
and also what is exactly softimage unit....?
How is it related to Grid unit...?

Please...

Null_
06-14-2002, 10:09 AM
There's a script called "INFO DISTANCE - OBJECTS" in the netview, under Tools/Other (SCRIPT).

A SI unit is exactly what it says - A SI Unit. It can be what ever you want it to be...

CGTalk Moderation
01-13-2006, 09:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.