PDA

View Full Version : Align Layer on 3 axis


PostHuit
11-24-2003, 11:02 AM
Help !!

I'd like to know if there's a mean to align 2 layers in xyz in 3d mode as easily as in a 3d software ?

I've got one layer which is parented to a camera (which does'nt give me its real coordinates), and I want another layer to be aligned to that layer in position and in rotation, but I can't find a way!! :hmm:

please Help me !!

GrantKay
11-24-2003, 01:36 PM
Hi,

Why don't you create 2 null objects and use them to create secondary animation?

Parent them in a chain so that the layer is locked to the 1st null (rotation) and then parent the 2nd null object to the 1st null object (position) and animate each null accordingly.

Good Luck

Regards
Grant

DISCREET EMEA

PostHuit
11-24-2003, 02:41 PM
Thank U GrantKay,

The problem is ....

1/ We have a boujou's (2D/3D tracking software from 2d3) exported .cw project.

2/ we want to "match" a new layer (fix on only 1 frame) on the background original and tracked video...just find coordinate XYZ :(

The background video seems to be project by the camera...

CGTalk Moderation
01-16-2006, 07:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.