PDA

View Full Version : vray problem


louswen
05-15-2012, 10:27 PM
hello, I'm new using vray and I have a problem with the GI. When I set the current presents to high I can see a lot of noise on the ceiling, like little dots. I was trying to fix it but Couldn't find the solution.
Thanks.

gauravnag
05-24-2012, 02:35 PM
_O)(..
If you are using max try to increase no. of hemisphere in GI pallet or in Maya increase no. of subdivision of GI. Sure it will diminish soon.

CHRiTTeR
05-27-2012, 04:44 PM
Also, lowering the DMC sampler's treshold a little can help...

frossi
05-27-2012, 08:43 PM
lowering the noise threshold in the vray settings rollout might help, also try to increase de adaptive subdivision to a high number light 8. For interiors also noise can a producto of a low light cache subdivs. All of this will increase render times!

wylde
06-13-2012, 10:26 AM
What lights are you using? If you are using IES or VRay lights you'll need to bump up the samples so you get smoother results.

CGTalk Moderation
06-13-2012, 10:26 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.