PDA

View Full Version : help,about getSceneExtent


weixiong
04-20-2012, 09:57 AM
How can I obtain the maximum size of the current scene?
in script?

I want to create a sphere,the Radius size just half of the current scene.

thanks verymuch.It has been bothering me.

denisT
04-20-2012, 03:14 PM
How can I obtain the maximum size of the current scene?
in script?

i don't know what script you imagine but the answer to your question is obvious:

objects.min
objects.max

weixiong
04-20-2012, 07:11 PM
yes you are grea!

for me a big help.
i find my error.
thank you so much.

i want to put the max common parameters - render output size "width" / "height" and "image aspect lock" to my scirpt tools Panel.

how can i do?
thanks

CGTalk Moderation
04-20-2012, 07:11 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.