PDA

View Full Version : edittext as selection


waine
04-10-2012, 10:00 AM
Hallo,
I am new in maxscript.
I have a problem. I want to make a selection with a part of edittext.

Example:

edittest = Wall
Geometry:
Wall001
Wall002
...


... so I want :
$Wall*

I dont know how I can do that...
Can somebody help me?

--sorry for my bad English--

spider853
04-10-2012, 11:28 AM
nodes = Execute ("$"+edittest+"*");

nodes[i] - wall i

select nodes

Kameleon
04-10-2012, 11:39 AM
You can also use "getNodeByName" which should be faster. Search for it in the maxscript help.

waine
04-10-2012, 11:43 AM
Thank you---

very nice

CGTalk Moderation
04-10-2012, 11:43 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.