PDA

View Full Version : Set Dictionary Value in Dotnet


lo
03-17-2012, 08:11 PM
Is there a way from maxscript to set a value for a key?

The following does not work (assuming d is a Dictionary<string, string>):

d.item["someKey"] = "someValue"

denisT
03-17-2012, 09:24 PM
i don't thing you can simply do it...
but how do you create a Dictionary as max dotnetobject? if you do it using your DLL or on-fly compiled assembly you can extend methods by adding Methods - Set and Get value by key...

lo
03-17-2012, 09:29 PM
i don't thing you can simply do it...
but how do you create a Dictionary as max dotnetobject? if you do it using your DLL or on-fly compiled assembly you can extend methods by adding Methods - Set and Get value by key...

Thanks, that's a good idea. The dictionary is created in my DLL.

CGTalk Moderation
03-17-2012, 09:29 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.