PDA

View Full Version : portfolio trouble


amateur
03-15-2012, 04:45 PM
hello

When selecting my portfolio page my explorer(IE9)show me a blank screen.
It's strange because with other portfolio the display is ok .
have you an idea about this ?

Thank's

amateur
03-16-2012, 04:26 AM
Ok
all fixed now from Rhys .
Sorry :)

CGTalk Moderation
03-16-2012, 04:26 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.