PDA

View Full Version : Portfolio image upload issue


manuleptit
03-12-2012, 12:46 AM
Hello,

I am writting because I've had an image uploading issue for a couple of days. I did everything as usual : Kept the image below 500kb and 1600px, filled every box etc.
I hit the Submit Image button but when the page refreshes, the newly submitted image just doesn't show up at the bottom of the page or in the portfolio page. I have tried it several times with various image sizes but it still won't cooperate ^^

Have any of you ever had this problem in the past ?

Thank you !

JonSabella
03-12-2012, 03:36 AM
I am also having the same issue today.

nitindesign
03-12-2012, 12:39 PM
Me too. I thought I was going mad. Tried it twice just now and nothing appears in my portfolio.
Image was 1600 x 1200 and 486KB.

Once it starts working for you guys could you let me know too?

manuleptit
03-12-2012, 08:32 PM
up...

Just tried it again. Still nothing happening. I sent an email to the cgsociety guys a couple of days ago, but they haven't replied yet.. dunno what to do. At least I ain't the only one ^^

leigh
03-12-2012, 09:52 PM
Sorry guys, there's a technical problem. Hopefully it'll be fixed soon!

manuleptit
03-12-2012, 10:09 PM
Okay thank you for letting us know :)

Keenly
03-13-2012, 05:02 AM
Thanks everyone,

Uploads are now working again. :applause:

CGTalk Moderation
03-13-2012, 05:02 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.