PDA

View Full Version : run script between frames on backburner job?


em3
03-10-2012, 10:57 PM
I posted in the 3ds max forum about a problem I am having. I think some nodes are not using the pmap or fgm on my backburner job.

http://forums.cgsociety.org/showthread.php?f=6&t=1040130

the problem:
http://youtu.be/xrvYvyc4V0I

I would like for each node to run a script between frames that ensures it grabs the pmap and fgm. I am familiar with maxscript but not when it's applied to bb.

Is this possible?

Thanks.

MrPingouin
03-23-2012, 04:58 PM
What you can do is assign to your render a preRenderScript.

This preRenderScript will register a #preRenderEval callback with the function of your choice.

#preRenderEval: time
Sent just before the renderer starts evaluating objects.
Returns the time being rendered


See General Event Callback Mechanism in the help file

CGTalk Moderation
03-23-2012, 04:58 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.