PDA

View Full Version : retopo


jake rupert
03-09-2012, 12:35 PM
Hi there,


Has anybody around here some expirience with B-surface 1.5 especially for retopology?

http://vimeo.com/26339130


Could it handle and retopo those big obj. files , that would come out of z-brush?

mackdadd
03-09-2012, 06:23 PM
Absolutely it can. It's an awesome tool! It may take a few tries to understand how it's drawing new polygons from already created polygons, but once you get it, it's very fast.

Also, check out this video.
http://youtu.be/icqPZnD_3lA

CGTalk Moderation
03-09-2012, 06:23 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.