PDA

View Full Version : What is this error ?


baotd86
02-16-2012, 10:48 AM
Hi everyone,
Please tell me about this error

http://ni2.upanh.com/b4.s3.d2/ed80cca97ad7a8a786ed460916fc70fd_40985562.error.jpg

thank you! :)

MatanH
02-16-2012, 11:08 AM
If you are trying to run this script in a 64 bit version of max, you will get this error since it doesn't support ActiveX controls anymore. The only way around this that I know of is to replace the ActiveX controls with equivalent controls (usually dotnet). This is sometimes not a strait forward task as some controls work different in dotnet then in ActiveX.

plastic
02-16-2012, 11:08 AM
Probably using a script from 32bit days in a 64bit version of max.
ActiveX UI elements do no longer work with 64bit, they need to be converted to dotNet.

edit...oops...too late

baotd86
02-16-2012, 01:53 PM
yes, i'm using Max version 64bit. So, i want to run fix this error then i what do i have to ?

MerlinEl
02-16-2012, 02:17 PM
yes, i'm using Max version 64bit. So, i want to run fix this error then i what do i have to ?
I had the same problem with ActiveX. Im replaced it with Dotnet.

baotd86
02-16-2012, 02:20 PM
Yes, i see, thanks so much everyone, I was fixed it :)

CGTalk Moderation
02-16-2012, 02:20 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.