PDA

View Full Version : Need some assistance (Sorry if this is in the wrong place)


SableSacrament
01-28-2012, 02:57 AM
I'm brand new to Maya (just started modeling this semester) and I'm having an issue when I try to extrude. I'm not getting the manipulator when I click the extrude icon. I'd appreciate any help.

http://i.imgur.com/xsqM6.png Screenshot

thephenom
02-12-2012, 06:08 PM
Go to Show, and check if the box "Manipulators" is checked.

CGTalk Moderation
02-12-2012, 06:08 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.