PDA

View Full Version : nuke: Can't install gizmo ?


michaelaaut
12-25-2011, 03:33 AM
Hi there,

when I download an kind of .gizmo I can't runt them inside nuke - they just don't show up.
I tried to follow all instructions I could get... download and save the .gizmo file inside the .nuke folder.

Like I said, a new node is not shown .. I usually just press the tab bar and type the same name as the .gizmo - but it doesn't show up.

I also tried to copy the .gizmo file into the nuke plugins folder - no luck.

So where the heck do I have to save the file ?

Windows Vista 64bit on Nuke 6.0v5

artifushion
01-12-2012, 12:47 PM
This one will help you install gizmos in Nuke

http://www.nukepedia.com/gizmos/creating-a-new-menu-for-custom-gizmos/

CGTalk Moderation
01-12-2012, 12:47 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.