PDA

View Full Version : Nuke Roto Paint Source Colour


MaxPower2727
12-03-2011, 03:37 AM
Hello all

This may be a simple question but...

How do I get the source colour available in Nuke on the roto paint node as it is grayed out. I am trying to do some wire removal using the besier shape as a clone source.

Any ideas?

beaker
12-27-2011, 07:05 PM
That button is for changing the color after the fact where you drew a roto. To change the color of a roto that you are about to draw would be here:

https://img.skitch.com/20111227-8fp17nk12tr72e2m66jp77xe45.jpg

CGTalk Moderation
12-27-2011, 07:05 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.