PDA

View Full Version : Shake SDK?


Hugh
11-12-2003, 01:26 AM
Does anyone here have any experience in working with the Shake SDK?

I'm gonna start looking into it in the next week or so, and was wondering if anyone had any tips for things to keep an eye out for.....

Hugh
11-17-2003, 10:13 PM
Well, I take it nobody else has done any Shake programming...?

I finally got to start looking at the SDK today.... working my way through the docs, as well as looking at the code for the plugins that come with it.....

playmesumch00ns
11-18-2003, 08:35 AM
I haven't used it personally, but a colleague of mine said it was "lovely". Good luck!

donVITO
12-23-2003, 10:57 AM
Hello friends,

I would like to begin with Shake SDK, but my Shake does not have.

My question is:
¿Where I can download it?

Thanks.

Hugh
12-23-2003, 11:07 AM
If you e-mail Angus at shake-sdk@apple.com he'll send you through the application form for it.

Once that's been processed it will be available on your download page on the Shake site (you should have a username and password for this already)

CGTalk Moderation
01-16-2006, 03:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.