PDA

View Full Version : rendering every half frame?


wabash
11-04-2011, 07:48 PM
I have a 150 frame fx sequence. I need to render this double the length for post purposes (so it needs to be 300 frames total). Insteading of going back and re-doing the fx I was wondering if I could render every half frame? Is there a way to render subframes?

Thanks for your help!!

nookie
11-04-2011, 07:55 PM
You can put 0.5 in the "By frame" field in the renderglobal

wabash
11-04-2011, 08:41 PM
nookie thanks!

I'm using a custom render globals setup. Do you know if there is a mental ray flag for "step by" thanks!!!

nookie
11-04-2011, 09:06 PM
I don't really know what are you talking about (what do you mean by custom render global?! :)), but if you render trough batch render you can use the -b flag

CGTalk Moderation
11-04-2011, 09:06 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.