PDA

View Full Version : Display layers


nottoshabi
10-18-2011, 02:56 AM
Im trying to delete all display layers in my scene. And I can not find the command that I can query and delete. I need to check for layers and then delete if there are any.

dbsmith
10-18-2011, 03:55 AM
layers = maya.cmds.ls(type='displayLayer')
for layer in layers:
maya.cmds.delete(layer)

nottoshabi
10-19-2011, 07:50 PM
Thanks. dbsmith

CGTalk Moderation
10-19-2011, 07:50 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.