PDA

View Full Version : Measurements in Nuke


darvinkmanwah
10-17-2011, 06:10 PM
Hey guys,

I've been searching around for any info regarding measurements in Nuke. I haven't found anything about it specifically so I wanted to know if you guys can share what you know. If I wanted to create a one foot squared cube how do I do that?

All I've done thus far is created an obj in Maya and imported it and saved it as a Toolset for reference. Is that the recommendation for the time or is there a better way to do this.

Thanks guys ...

pingking
10-17-2011, 08:27 PM
i think nuke uses cm as intern unit, so 1 nuke unit equals 1cm in maya.

the rest of the math should be really simple

CGTalk Moderation
10-17-2011, 08:27 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.