PDA

View Full Version : Problem with Playblast


aldogo
09-27-2011, 04:36 AM
Hi today I was at work and I had a problem spitting out some playblast. It looked like they were rendering fine but when the file popped on quicktime it looked like this: http://www.aldogo.com/files/playblast.jpg

Does anyone have an idea of why is this happening. It was fine last week and now it doesn't seem to work. Is there a setting I can tweak. Someone mention compression problems. but I already changed the compression settings. Please I need to render some playblast tomorrow I would appreciate the help.

Thanks.

Aldo.

deltaindigo
09-29-2011, 11:09 AM
Try to change resolution at 640x480 and see if it works-uncompress.
also check this link : http://markj3d.blogspot.com/2011/04/maya-playblast-fixes.html

CGTalk Moderation
09-29-2011, 11:09 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.