PDA

View Full Version : Adjust Low Memory error to render


megamanx
08-19-2011, 04:44 PM
Hello everyone, I really need help about a massive rendering.
Well I'm trying to use a map in light of the sun, but when the light hits objects in the rendering lock with a Low Memory error.
Could you hand me tips for setting up the rendering in Maya facilitating low memory errors when I render?

Libor
08-30-2011, 04:25 PM
hi,

you should be definetely more specific....

what maya ver., which renderer, what kind of scene or screenshot/render

I think this way its pretty hard to judge whats going on in your rendering....


L.

CGTalk Moderation
08-30-2011, 04:25 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.