PDA

View Full Version : Change Max default frame naming?


cgl102770
08-12-2011, 04:49 PM
Currently, max names with four digits after the name, for example, myrender.0001, myrender.0002, etc. Is there a way to change it so that there's one less digit, ie, myrender.001, myrender.002, etc ? Our programmer uses those naming conventions and I currently have to rename them by hand or by using renamer, which doesnt always work right. Thank you for any suggestions!

lo
08-20-2011, 10:29 AM
I don't think you can change the default, though it shouldn't be too hard to write a renaming script that will get it right every time.

CGTalk Moderation
08-20-2011, 10:29 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.